Projekta virzieni:
-
- apritīgas izmaiņas pārtikas jomā,
-
- vietēja un bioloģiska pārtika izglītības iestādēs,
-
- tehnoloģiski risinājumi pārtikas apritei,
-
- ilgtspējīga gastronomija.
-
- Latgales viesnīcu, restorānu un sabiedriskās ēdināšanas nozares pārstāvji,
-
- pārtikas audzētāji un ražotāji,
-
- pārtikas piegādātāji izglītības iestādēm,
-
- pārtikas jomas pedagogi, pētnieki un studējošie,
-
- tūrisma jomas speciālisti no Latgales pašvaldībām.
-
- pārtika izglītības iestādēs,
-
- pārtika sabiedriskajos pasākumos, īpaši festivālos,
-
- vietēji audzēta un ražota pārtika,
- pārtika restorānos un kafejnīcās