Ceturtdien, 25. aprīlī, no pulksten 15:30 līdz 16:30 aicinām uz tiešsaistes semināru par apritē balstītu ēdināšanas uzņēmējdarbību. Būs pieredzes sarunas par netipisku pārtikas iesaiņojumu, aizraujošām receptēm un lietderīgu produktu izmantošanu.
Seminārā īpaši gaidīti ēdināšanas uzņēmumu speciālisti, pavāri, praktikanti, kā arī ēdināšanas jomas studenti un mācībspēki no Latgales reģiona. Pasākumam jāreģistrējas līdz 24. aprīlim. Reģistrācijas saite:https://lnkd.in/dRcdYtfK
Programma
Datums: 2024. gada 25. aprīlis
Laiks: 15.30-16.30
Formāts: Zoom
Valoda: angļu ar paralēlu tulkojumu latviski
Darba kārtība
15:15 – Pieslēgšanās
15:30 -15:45 Kā izmantot visu no produkta – Savā pieredzē dalīsies Žannis Raivo Behmanis – Jaunās pavāru kustības biedrs, restorāna “KOPA” šefpavārs
15:45 -16:00 Ar iedvesmojošām receptēm dalīsies Vidzemes plānošanas reģiona eksperte Interreg Baltijas jūras programmas projektā “Ce4Re”, Greefest biedrības biedre Liene Klišāne
16:00 – 16:30 – Kā kafejnīcās netipiski iesaiņot savu produktu, pieredzē dalīsies mg. art Karīna Vītiņa no uzņēmuma Hive Design
Projektu “Apritīgas izmaiņas pārtikas jomā” (Circular FoodShift) īstenojam ar mērķi stiprināt aprites ekonomikā balstītu kapacitāti pārtikas jomā un palielināt starpnozaru sadarbību. Darbojamies ar Interreg Baltijas jūras reģiona programmas atbalstu un līdzfinansējumu, lai izveidotu apritīgu un ilgtspējīgu pārtikas reģionu. Projekta partnerorganizācijas un sadarbības partneri
- Zaļā brīvība (LV)
- Latgales plānošanas reģions (LV)
- Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs (LV)
- Sustainable Gastro (LT)
- Tartu apriņķa pašvaldību apvienība (EST)
Foto: Unsplash/Cocobols