Skip to content

Notiks saruna par apritē balstītu ēdināšanas uzņēmējdarbību Latgales reģionā

Ceturtdien, 25. aprīlī, no pulksten 15:30 līdz 16:30 aicinām uz tiešsaistes semināru par apritē balstītu ēdināšanas uzņēmējdarbību. Būs pieredzes sarunas par netipisku pārtikas iesaiņojumu, aizraujošām receptēm un lietderīgu produktu izmantošanu.

Seminārā īpaši gaidīti ēdināšanas uzņēmumu speciālisti, pavāri, praktikanti, kā arī ēdināšanas jomas studenti un mācībspēki no Latgales reģiona. Pasākumam jāreģistrējas līdz 24. aprīlim. Reģistrācijas saite:https://lnkd.in/dRcdYtfK

Programma

Datums: 2024. gada 25. aprīlis
Laiks: 15.30-16.30
Formāts: Zoom

Valoda: angļu ar paralēlu tulkojumu latviski

Darba kārtība 

15:15 – Pieslēgšanās

15:30 -15:45 Kā izmantot visu no produkta – Savā pieredzē dalīsies Žannis Raivo Behmanis –  Jaunās pavāru kustības biedrs, restorāna “KOPA” šefpavārs

15:45 -16:00 Ar iedvesmojošām receptēm dalīsies Vidzemes plānošanas reģiona eksperte Interreg Baltijas jūras programmas projektā “Ce4Re”, Greefest biedrības biedre Liene Klišāne

16:00 – 16:30 – Kā kafejnīcās netipiski iesaiņot savu produktu, pieredzē dalīsies mg. art Karīna Vītiņa no uzņēmuma Hive Design

Projektu “Apritīgas izmaiņas pārtikas jomā” (Circular FoodShift) īstenojam ar mērķi stiprināt aprites ekonomikā balstītu kapacitāti pārtikas jomā un palielināt starpnozaru sadarbību. Darbojamies ar Interreg Baltijas jūras reģiona programmas atbalstu un līdzfinansējumu, lai izveidotu apritīgu un ilgtspējīgu pārtikas reģionu. Projekta partnerorganizācijas un sadarbības partneri

Foto: Unsplash/Cocobols

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *