23. janvārī no 15:00 līdz 16:30 tiešsaistē notiks vebinārs “No lineāras līdz apritīgai pārtikai: pārtikas izglītības slepenās sastāvdaļas”.
Uz vebināru īpaši aicināti pievienoties Latgales profesionālo izglītības iestāžu pārstāvji pārtikas jomas kvalifikācijā.
Vebināra laikā mūsu atbildīgas pārtikas eksperte Inga Belousa stāstīs par projektā “Circular Foodshift” izveidoto apritīgās pārtikas metodoloģiju, kas palīdzēs ieraudzīt savas pieredzes vietu kopīgajā kontekstā. Vebināru noslēgs tīklošanās un diskusija.
Reģistrācijas saite uz pasākumu: https://ej.uz/food_shift
Pasākums notiks projekta “Apritīgas izmaiņas pārtikas jomā” (Circular FoodShift) ietvaros, kuru īstenojam ar mērķi stiprināt aprites ekonomikā balstītu kapacitāti pārtikas jomā un palielināt starpnozaru sadarbību. Darbojamies ar Interreg Baltijas jūras reģiona programmas atbalstu un līdzfinansējumu, lai izveidotu apritīgu un ilgtspējīgu pārtikas reģionu.