8.maijā laikā no pulksten 15.00 līdz 16.30 tiešsaistē norisināsies jau trešais iedvesmas seminārs par apritīgu ēdināšanas nozares uzņēmējdarbību Latgalē. Šajā reizē galvenā uzmanība būs pievērsta pārtikai visā tās rašanās ceļā no augsnes līdz galdam. Ar labās prakses pieredzi dalīsies Zviedrijas šefpavāre Frīda Nilsone un kulinārijas lauksaimnieks Saba Nazarians.
Īpaši gaidīti seminārā būs ēdināšanas uzņēmumu vadītāji, pavāri, praktikanti, arī ēdināšanas jomas studenti vai mācībspēki no Latgales reģiona, kā arī Latgales pašvaldību tūrisma jomas pārstāvji.
Pasākums notiks platformā Zoom. Valoda – angļu, ar paralēlu tulkojumu latviski.
Semināram vēlams reģistrēties līdz 7. maijam. Reģistrācijas saite šeit.
Projektu “Apritīgas izmaiņas pārtikas jomā” (Circular FoodShift) īstenojam ar mērķi stiprināt aprites ekonomikā balstītu kapacitāti pārtikas jomā un palielināt starpnozaru sadarbību. Darbojamies ar Interreg Baltijas jūras reģiona programmas atbalstu un līdzfinansējumu, lai izveidotu apritīgu un ilgtspējīgu pārtikas reģionu. Projekta partnerorganizācijas un sadarbības partneri